Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Teambuilding training Non-verbaal gedrag in Arnhem

Inleiding:

Als je erop let, zal het je opvallen dat vrijwel iedereen in een gesprek het hele lichaam inschakelt. Een gesprek bestaat dus uit meer dan alleen woorden. Met name gevoelens, emoties kun je in woorden wel in bedwang houden of ontkennen, maar je kunt ze met je lichaamstaal maar moeilijk onder controle houden. Met je non-verbale gedrag zend je evengoed boodschappen uit als met het gesproken woord. In de omgang met anderen speelt de lichaamstaal dan ook een zeer belangrijke rol. In deze module wordt de aandacht gevestigd op de rol van non-verbaal gedrag in de communicatie met anderen.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten en zich bewust willen worden van het belang van non-verbaal gedrag in de communicatie met anderen.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van non-verbaal gedrag;
  • Functies van non-verbaal gedrag;
  • Aspecten van non-verbaal gedrag;

Inhoud en werkwijze van het programma:

De opzet van deze module is tweeledig. Enerzijds maakt de cursist kennis met de verschillende aspecten van non-verbaal gedrag zoals je dat bij anderen kan waarnemen en met de functies die dat gedrag kan hebben. Anderzijds is het de bedoeling dat de cursist zichzelf confronteert met zijn/haar eigen non-verbale gedrag; met wat anderen aan jouw gedrag opvalt. Met behulp van theorie, discussievragen en oefeningen wordt invulling gegeven aan deze module.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist zich bewust van zijn eigen non-verbale gedrag. Daarnaast kan de cursist non-verbaal gedrag bij anderen herkennen en daar in de uitvoering van zijn/haar beroep voordeel uit trekken.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl