Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Concretiseren

Inleiding:

In deze module gaan we in op de vaardigheid van het concretiseren van antwoorden, reacties of uitspraken van anderen. Vaak nemen we genoegen met onduidelijke uitspraken waar niet uit blijkt wat iemands mening of opvatting is. Toch nemen we hier vaak genoegen mee. Wanneer we een dergelijke onduidelijkheid laten bestaan wordt het moeilijk de ander goed te begrijpen. Laat staan dat je een ander goed kan helpen of van advies kunt voorzien. In veel situaties kun je daarom geen genoegen nemen met vage uitspraken. Dat geldt voor zowel prive-situaties of situaties op het werk. In deze module gaan we in op hoe we anderen uitnodigen meer te vertellen.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten en hun vaardigheden in het concretiseren verder willen ontwikkelen.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van concretiseren;
  • Functies van concretiseren;
  • Wat en hoe te concretiseren;
  • Veel gemaakte fouten bij concretiseren.

Inhoud en werkwijze van het programma:

In deze module staan we stil bij het belang van concretiseren en bij de verschillende functies die deze vaardigheid in gesprekken kan vervullen. We zetten bij elkaar waar onduidelijke of ontoereikende uitspraken over kunnen gaan. Voor het beantwoorden van de vraag op welke wijze  je kunt concretiseren, grijpen we terug op vaardigheden die aan de orde komen in andere modules, nl samenvatten, vragen stellen en luisteren.  We noemen redenen die ertoe kunnen leiden dat je niet concretiseert in situaties waarin dat wel nodig geweest zou zijn en bij veel gemaakte fouten. Met behulp van de lesstof, oefeningen en discussievragen kan de cursist zijn/haar vaardigheden in het concretiseren verder ontwikkelen.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist in staat onduidelijke uitspraken verder te concretiseren door de juiste vragen te stellen en de ander uit te nodigen meer te vertellen.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl