Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Crisismanagement

Inleiding:

Voor de operationeel leidinggevende geeft deze module een gecombineerde verdieping en meerwaarde naar kennis, leiderschapstijl, mentale stressbelasting en communicatietechniek in crisisomstandigheden. De cursist leert om het calamiteitniveau te formuleren naar een realistisch mentaal actieplan dat past bij de crisis en hij krijgt kennis om gebruik te maken van zowel de persoonlijke  mogelijkheden als die van andere primaire hulpverlenende diensten (politie, brandweer, GGD en ambulancedienst).

Voor wie?

Deze module is voor operationeel leidinggevende werkzaam bij hulpverlenende diensten die ingezet worden in crisissituaties

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Hoe te handelen in crisissituaties;
  • Leiderschapsstijlen passende bij crisissituaties;
  • Gebruik  te maken van de persoonlijke kwaliteiten van zichzelf en anderen.


Inhoud en werkwijze van het programma:

De vereiste operationele managementkwaliteiten worden geoefend en versterkt met realistische praktijkoefeningen. In deze intensieve training is de groepsinteractie en -ervaring een belangrijk onderdeel van het leerproces. Deze module kan echter ook in een individueel opleidingstraject worden aangeboden. De module wordt door veel leidinggevenden  ervaren als een persoonlijke en professionele verrijking.

Resultaat:

Na afronding van deze module is de cursist in staat in crisissituaties op een juiste manier te handelen en hierbij de persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden van anderen te benutten.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl