Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Teambuilding training Effectief luisteren in Arnhem

Inleiding:

Je kan er niet automatisch vanuit gaan dat iemand naar je luistert, al is die wel aanwezig. Het is belangrijk dat je merkt dat er naar je geluisterd wordt. In deze module gaan we in op de vraag hoe je kunt laten merken dat je naar iemand luistert en komen de meest voorkomende fouten die daarbij gemaakt kunnen worden aan de orde.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten en zich bewust willen worden van het belang goed luistergedrag.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van goed luisteren;
  • Principes van goed luisteren;
  • Luistergedrag;
  • Veel gemaakte luisterfouten herkennen.

Inhoud en werkwijze van het programma:

De bedoeling van deze module is dat de cursist het belang inziet van goed luistergedrag. De cursist houdt zichzelf tijdens deze module een spiegel voor om na te gaan op welke manier de cursist zelf laat merken dat hij/zij naar iemand luistert, welke fouten daarbij gemaakt worden en hoe de cursist zijn/haar luistergedrag kan verbeteren. Met behulp van theorie, discussievragen en oefeningen wordt invulling gegeven aan deze module.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist zich bewust van zijn/haar eigen luistergedrag. De cursist heeft zijn/haar eigen luistergedrag verbeterd en is in staat het luistergedrag van anderen te beoordelen.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl