Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Empatisch luisteren

Inleiding:

Empathisch luisteren gaat verder dan normaal luisteren. Bij empathisch luisteren gaat het om resultaatgericht luisteren, ook naar hetgeen niet gezegd wordt. Empathisch luisteren geeft de ruimte om je daadwerkelijk te verplaatsen in het perspectief van een ander waardoor je in staat bent de keuzes van de ander te begrijpen. Deze vaardigheid is belangrijk in verschillende functies. Vooral in die functies waar het contact met anderen en het maken van keuzes van belang is.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers hun luistervaardigheden verder willen vergroten en de moeite willen doen om anderen beter te begrijpen.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van goed luisteren;
  • Oprechte interesse tonen in de ander;
  • De juiste vragen stellen;
  • Veel gemaakte fouten.


Inhoud en werkwijze van het programma:

De bedoeling van deze module is dat de cursist niet alleen het belang inziet van goed luistergedrag maar oprecht interesse toont in de ander. De cursist houdt zichzelf tijdens deze module een spiegel voor om na te gaan op welke manier de cursist zelf laat merken dat hij/zij naar iemand luistert, welke fouten daarbij gemaakt worden en hoe de cursist zijn/haar luistergedrag kan verbeteren. Met behulp van theorie, discussievragen en oefeningen wordt invulling gegeven aan deze module. De verdieping wordt aangebracht door niet alleen stil te staan bij wat er gehoord wordt maar ook te luisteren naar wat er bedoeld wordt.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist beter in staat empathisch te luisteren. De cursist is zich bewust van het gedrag die het mogelijk maakt zich te verplaatsen in een ander en is beter in staat keuzes van anderen te begrijpen.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl