Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Teambuilding training Feedback in Arnhem

Inleiding:

Er zijn verschillende manieren om op het gedrag van anderen te reageren. Wanneer je de ander laat weten hoe je het gedrag van die persoon ervaart, welk effect het op je heeft en welk gedrag je liever wilt zien, spreken we van feedback. Je kunt het inslikken, je kunt je er boos om maken of je kunt de ander duidelijk maken dat het gedrag een ongewenst effect heeft en dat je liever zou zien dat die persoon ander gedrag vertoonde. Het effect kan natuurlijk ook een positief effect hebben gehad en dan hoeft er niets aan het gedrag verandert te worden. Bij andere modules komt aan de orde dat het belangrijk is voor jezelf op te komen en je mening en gevoelens te uiten. Hierbij moeten enkele spelregels in acht worden genomen. Deze spelregels gelden ook voor het geven van feedback.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten hun vaardigheid in het geven van feedback willen verbeteren.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van feedback;
  • Regels voor het geven van feedback;
  • Regels voor het ontvangen van feedback;
  • Veel gemaakte fouten.

Inhoud en werkwijze van het programma:

In deze module gaan we in op het geven en krijgen van feedback. Behalve het belang van het geven van feedback bespreken we de regels die je daarbij het beste in acht kan nemen. We behandelen ook hoe de cursist zich het beste kan opstellen als deze feedback ontvangt. De bedoeling van deze module is natuurlijk weer dat de cursist voor zichzelf nagaat hoe die zich meestal opstelt, in situaties waarin de cursist feedback zou kunnen of willen geven, en in situaties waarin anderen reageren op het gedrag van de cursist.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist in staat feedback te geven en te ontvangen en hierbij de regels van feedback in acht te nemen.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl