Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Leren modelleren

Inleiding:

Modelleren, ook wel model-leren, is een methode waarmee aan de hand van principes en procedures voorbeeldgedrag van anderen in kaart wordt gebracht, met als doel dat het nagebootst kan worden. Ofwel, hoe leer ik wat de ander kan en - daarop volgend - hoe zorg ik ervoor dat deze kennis overdraagbaar wordt naar anderen.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten.

Wat leert u?

Als cursist leert u:

  • voorbeeldgedrag herkennen;
  • de eerste stappen zetten om voorbeeldgedrag na te bootsen;


Inhoud en werkwijze van het programma:

Cursisten aan de slag met:

  • het aanboren van innerlijke hulpbronnen;
  • bewustwording van de parameters voor afstemmen;
  • het identificeren en doorbreken van belemmerende overtuigingen;
  • selectieve herinnering en selectieve waarneming;
  • de relatie tussen verschijnsel en betekenis.

De cursisten gaan voorbeeldgedrag herkennen en stellen zich open voor het aanleren van dit gedrag om hun effectiviteit te vergroten.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist in staat om te herkennen en hieruit te halen wat voor hem/haar van toegevoegde waarde is.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl