Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Lifehacking

Inleiding:

Vindt u het lastig om werk en prive te scheiden? Krijgt u niet alles gedaan wat u wilt? Heeft u moeite om overzicht te bewaren in alles wat er op uw af komt? U bent niet de enige. Veel mensen hebben dezelfde problemen om de juiste balans te vinden. Lifehacking gaat over handige tools die u helpen structuur aan te brengen, u productiviteit te vergroten en te zorgen dat dingen gedaan worden. In deze module wordt de verbinding gelegd tussen ‘Getting things done’ en handige ‘tools’ die uw leven gemakkelijker gaan maken.

Voor wie?

Deze module is geschikt voor een ieder die:

  • meer controle wil krijgen over zijn/haar leven;
  • structuur wil aanbrengen in het werk;
  • meer ruimte wil voor creativiteit en privetijd
  • meer wil doen in minder tijd.


Wat leert u?

In deze module leert u:

  • overzicht te krijgen in uw taken en werkzaamheden;
  • structuur aan te brengen in uw werk;
  • hoe om te gaan met u e-mails;
  • balans te realiseren in werk en prive;
  • welke tools u hierbij kunnen helpen.


Inhoud en werkwijze van het programma:

Aan de hand van de theorie van David Allen ‘Getting Things Done’ krijgt de cursist inzicht in het eenvoudig opslaan, bijhouden en terugvinden van alle relevante informatie die nodig is voor de taken die je uit moet voeren. Aan de hand van de basisprincipes van GTD zal de cursist met zijn eigen taken en werkzaamheden aan de slag gaan om structuur aan te brengen. Tijdens de module zullen diverse handige tools de revue passeren die de cursisten kunnen helpen bij het uitvoeren van de principes van GTD. Na afloop van de eerste moduledag krijgen de cursisten het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen mee om te lezen en praktisch mee aan de slag te gaan. Met de aangedragen tools kunnen de cursisten zelf ondervinden wat voor hen werkt. De tweede moduledag zullen de effecten van het werken met GTD en lifehacking geevalueerd worden met de deelnemers. Hier delen de cursisten hun eigen best-practices met hun medecursisten.

Resultaat:

Na afronding van deze module is de cursist in staat zelf de controle op het werk over te nemen. Hierdoor zal de cursist productiver zijn, minder stress ervaren en meer plezier gaan beleven aan het werk.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl