Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Meningen

Inleiding:

Er zitten vele verschillen in de wijze waarop mensen hun mening verwoorden. De één gebruikt veel woorden, maar verschaft weinig duidelijkheid; de ander geeft helder en kernachtig zijn standpunt weer. In de omgang met anderen, zowel tijdens het werk als in privesituaties is het van groot belang dat je je eigen standpunten duidelijk onder woorden kan brengen. Anderen zullen je eerder en beter begrijpen en daardoor meestal ook meer rekening met je houden. Door jezelf duidelijk en overtuigend te presenteren vergroot je je invloed op je eigen situatie. Deze module helpt je op weg om je mening duidelijk te verwoorden.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten en hun mening duidelijker willen verwoorden en uiten.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Verwoorden van je eigen mening;
  • (Door)vragen naar meningen;
  • Veel gemaakte fouten.


Inhoud en werkwijze van het programma:

In deze module gaan we in op wat er vastzit aan het verwoorden van je eigen mening. We gaan in op de vraag hoe de cursist zijn/haar mening het beste kan formuleren; we staan stil bij het aspect van de presentatie en schenken aandacht aan durf en eerlijkheid. Zoals voor alle andere vaardigheden geldt ook hier dat de vaardigheid alleen goed beheerst kan worden door te oefenen. In deze module gaan we een begin maken met het oefenen en bereiden we de cursist voor om beter voor zijn/haar mening uit te komen en deze te verwoorden.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist in staat zijn/haar mening te formuleren en te verwoorden en in staat hier in de praktijk vervolg aan te geven.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl