Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Persoonlijke presentatie

Inleiding:

Als professional wordt je voortdurend voor nieuwe situaties geplaatst waar je flexibel en creatief op moet weten in te spelen. Het overbrengen van ideeën en oplossingen vereist creativiteit en flexibiliteit aangezien een professional met zeer veel verschillende soorten mensen en problemen in aanraking komt. Een goede bewuste presentatie is dan van groot belang. In deze module wordt niet alleen aandacht besteed aan het ontwikkelen van een persoonlijke stijl van presenteren. Speltraining is een aangewezen middel om aan bovenstaande punten te werken omdat er een bewust appel wordt gedaan op de vaardigheden die je nodig hebt om je zelf te presenteren. Spel plaatst je voor allerlei onverwachte situaties en leert je dus je impulsen op te volgen. Tevens biedt spel de mogelijkheid een andere werkelijkheid te creëren ontleend aan de alledaagse werkelijkheid. Deze nieuwe werkelijkheid biedt, omdat het ‘maar spel’ is, veiligheid en vrijheid om met nieuw gedrag te experimenteren.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die actief willen werken aan hun persoonlijke presentatie in het contact met anderen en effectiever willen zijn in het overbrengen van gedachten, ideeën, opvattingen en meningen.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Sterke en zwakke punten in de persoonlijke presentatie te benoemen;
  • Het belang van non-verbale elementen in de communicatie te onderkennen;
  • De verschillende aspecten van de non-verbale communicatie te benoemen;
  • Eigen gevoelens, gedachten en meningen creatief vorm te geven in een presentatie;
  • Gerichter feedback te geven op het werk van andere cursisten binnen de verschillende oefeningen.

 

Inhoud en werkwijze van het programma:

In deze module wordt gewerkt met drama als middel om de student aan de geformuleerde leerdoelen te laten werken. Door middel van spel wordt vorm gegeven aan gevoelens, gedachten en meningen. De dagen zijn zeer dynamisch van aard waarbij cursisten steeds door middel van oefeningen aan de leerdoelen werken. Ook buiten de trainingsdagen om wordt een actieve inbreng van de cursist gevraagd om de ervaringen en geleerde lesstof in de praktijk toe te passen.

Resultaat:

Na afloop van de module heeft de cursist inzicht in zijn/haar sterke en zwakke punten op het gebied van persoonlijke presentatie. De cursist onderkend het effect van non-verbale communicatie en weet dit te gebruiken in de persoonlijke presentatie. De cursist vergroot zijn/haar effectiviteit door eigen gevoelens, gedachten en meningen vorm te geven in een presentatie. Daarnaast is de cursist in staat gerichter feedback te geven op de presentatie van anderen.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl