Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Samenvatten

Inleiding:

Samenvatten is een belangrijke vaardigheid om, zonder dat je het gesprek een bepaalde richting  op stuurt, de ander uitnodigt de voor hemzelf meest relevante aspecten naar voren te brengen. Ook voor het ordelijk verloop van groepsgesprekken is het regelmatig geven van een samenvatting van belang. Goed leren samenvatten vereist enige oefening. Door middel van deze module kan de cursist hiermee een begin maken.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten en zich willen bekwamen in het samenvatten..

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van samenvatten;
  • Functies van samenvatten;
  • Drie vormen van samenvatten;
  • Aandachtspunten bij het geven van samenvattingen;
  • Veel gemaakte fouten bij samenvatten.


Inhoud en werkwijze van het programma:

In deze module wordt de vaardigheid van samenvatten uitgediept. Er wordt ingegaan op de functie die het  geven van een samenvatting in een gesprek kan hebben; we komen tot een aantal richtlijnen en wijzen de cursist op mogelijke fouten die je bij het geven van een samenvatting kan maken. We benadrukken de mogelijkheid om in een samenvatting zowel de inhoud van hetgeen gezegd wordt op te nemen als de gevoelswaarde die dit heeft. Met behulp van discussievragen en oefeningen wordt de lesstof behandeld.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist bekend met de verschillende facetten van samenvatten. De cursist heeft kennisgemaakt met samenvatten en is in staat door in de praktijk te oefenen de vaardigheid te vergroten en toe te passen in de uitoefening van zijn/haar beroep.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl