Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Schrootstrijd

Bij 05 t/m 10 personen   € 100,00 p.p.*
Bij 11 t/m 20 personen   €   85,00 p.p.*
Bij 20 t/m 40 personen   €   80,00 p.p.*
Bij 41 t/m 100 personen €   60,00 p.p.*

Metaalschroot, bouwafval, kunststofproducten ed. en machines en gereedschappen zijn de ingrediënten die aanwezig zijn in en om het atelier van een beeldend kunstenaar en zijn medewerkers. Materialen die een uitdaging vormen voor verschillende teams om de strijd aan te gaan. In teams werken om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en natuurlijk tegen de andere teams, om het zoet van de overwinning te smaken.

*Duur: 2 dagdelen.

*Minimaal 5 personen, maximaal 100 personen.

*Inclusief: professionele begeleiding door een beeldend kunstenaar en zijn team, materialen, gebruik van overalls, handschoenen en laskap, koffie/thee en een lekkernij.

*Exclusief: btw en reserveringskosten (€ 15).

De activiteit vindt plaats op een afstand van ca. 20 km vanaf Arnhem.

Tip
U kunt de workshop uitbreiden met een lunch of diner.

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.