Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Team Update

Inleiding:

Bij een groep mensen die aan hetzelfde doel werken is samenwerking onontkoombaar. Alle reden om veel aandacht te hebben voor teamontwikkeling. Hoe staan we er als team voor? Waar zijn we goed in en wat moeten we nog ontwikkelen. Een training van 2 dagdelen die een ontdekkingstocht zijn naar antwoorden op de vorige vragen. Theorie afgewisseld met praktische werkvormen.  Een dag die voorbij vliegt.

Voor wie?

Deze module is voor teams die al enige tijd met elkaar samenwerken om eens te kijken of alle teamrollen nog steeds goed vervuld worden en mensen die binnenkort met elkaar gaan samenwerken.

Wat leert u?

In deze module gaat het om het volgende:

  • vaststellen van het gemeenschappelijk belang
  • inzicht van de kwaliteiten van je collega
  • inzicht in de ontwikkelingsgebieden van je collega
  • inzicht in je eigen ontwikkelingsgebieden
  • wie is je collega
  • hoe staan we er samen als team voor, tijd voor de balans.


Inhoud en werkwijze van het programma:

Deze dag is strak geregisseerd. Belbin wordt gebruikt als vertrekpunt voor de ontdekkingstocht. Voordat we aan een team kunnen bouwen moeten we eerst weten hoe we ervoor staan. Dat gaan we deze dag doen.  In het ochtend deel is het vooral theorie en een persoonlijke test. Na de lunch zijn er drie praktische werkvormen waar we naar gedrag kunnen kijken. Aan het eind van de middag maken we met elkaar de balans op.

Resultaat:

Na afloop van de middag hebben de teamleden inzicht in hun eigen teamrol en beheersen zij enige vaardigheden op het gebied van feedback geven. Daarnaast weet het team hoe zij er voor staan en of zij hun gemeenschappelijke doelstelling kunnen verwezenlijken.

Meer info?
Bel 055 505 1455
ofr mail info@uitjesinarnhem.nl