Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Vragen stellen

Inleiding:

Met behulp van het stellen van vragen verzamelen we informatie. Met een bepaald soort vragen roep je een bepaald soort antwoorden op, krijg je een bepaald soort  gesprek. In deze module gaan we in op verschillende typen vragen en de kunst van het stellen van de juiste vragen. Voor veel doelgroepen is informatie verzamelen een belangrijk onderdeel van het werk. Het is van belang te weten wat het effect en het rendement is van gestelde vragen. Na afloop van deze module is de cursist een eind op weg om effectiever vragen te kunnen stellen.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor medewerkers die hun sociale vaardigheden willen vergroten en zich willen bekwamen in het stellen van vragen.

Wat leert u?

In deze module leert de cursist:

  • Het belang van de juiste vraag;
  • Functies van vragen;
  • Soorten vragen;
  • Doorvragen;
  • Evaluatiecriteria voor gegeven antwoorden.


Inhoud en werkwijze van het programma:

Met behulp van deze module, de discussievragen en de oefeningen, wordt geoefend in het stellen van de vragen die de meeste en de meest diepgaande informatie opleveren. Je leert inschatten wanneer een antwoord dat je krijgt aanleiding is tot het stellen van een vervolgsvraag. Door deze informatie te vergelijken met de manier waarop de cursist gewoonlijk vragen stelt, kan de cursist de manier van vragen stellen eens kritisch bekijken en bijschaven.

Resultaat:

Na afloop van de module is de cursist in staat de juiste vragen te stellen en door te vragen teneinde de meest diepgaande informatie te verkrijgen.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinarnhem.nl