Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Groepsuitje Happen en Stappen in Arnhem

Bij 06 - 07 deelnemers    € 59,50 p.p.
Bij 08 - 10 deelnemers    € 53,90 p.p.
Bij 11 - 15 deelnemers    € 48,50 p.p.
Bij 16 - 20 deelnemers    € 46,50 p.p.

exclusief btw en reserveringskosten

Doe mee aan de culinaire wandeling door Arnhem!

Een uitgebreide kennismaking met Arnhem in combinatie met de culinaire gastvrijheid en sfeervolle eetgelegenheden in de binnenstad. U maakt een tocht onder leiding van een deskundige gids langs bezienswaardigheden en gastvrije eetgelegenheden, van voorgerecht naar hoofdgerecht en dessert.

Programmavoorbeeld
17.00 uur
U wordt ontvangen in een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een aperitiefje in combinatie met een verfijnde amuse. Hier stelt u uw menu voor de avond samen uit een Culinaire Route a la Carte kaart.

17.45 uur
U wordt afgehaald door de gids voor een wandeling langs de meest markante punten van Arnhem, o.a. 'de brug te ver' bekend van de Slag van Arnhem, de Sabelpoort, de Eusebiuskerk, het Duivelshuis, het Jansplein en de Korenmarkt.

18.45 uur
U wordt door de gids naar de tweede eetlocatie gebracht voor uw voorgerecht.

19.30 uur
U loopt door naar de de derde eetlocatie waar het hoofdgerecht voor u wordt bereid.

20.30 uur
Als afsluiting wordt u begeleid naar de laatste eetlocatie waar u de avond besluit met een dessert en een heerlijk kopje koffie.

Tijdsduur 4:30

Locatie centrum Arnhem

Minimaal 6 personen

Inclusief aperitiefje, amuse, 3-gangen diner, stadswandeling met gids

Exclusief overige consumpties

Reserveringskosten 15 euro per boeking