Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in Arnhem.nl - Museum Arnhem


Kunst kijken in één van de mooist gelegen museumgebouwen van Nederland. Dat kan in Museum Arnhem, gelegen op een oude stuwwal aan de oever van de Rijn en op loopafstand van het centrum.
De verzameling van het museum is vooral bekend door de belangrijkste collectie 'magisch realisten' van Nederland (o.a. Carel Willink en Dick Ket).

Na het dwalen door de museumzalen is het goed toeven in hbet museumcafé of op het terras met fraai zicht op de beeldentuin en de rivier. In de museumwinkel kan je terecht voor verrassende cadeaus, ansichtkaarten en kunstboeken.

Museum Arnhem
Utrechtseweg 87
6812 AA Arnhem

Openingstijden
dinsdag t/m zondag 11.000-17.00 uur
op maandag is het museum gesloten