Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in Arnhem.nl - Waar lekker eten in Arnhem? TOP 10 leukste hotspots


Waar lekker eten in Arnhem?
Arnhem heeft zoveel leuke restaurants dat je eigenlijk gewoon niet goed weet waar je nou écht heen moet. Om het je iets makkelijker te maken geven we je een overzicht van onze favo hotspots in Arnhem.

 

 

🍴Stan & Co

Een knooppunt en hangout tegelijk. De perfecte plaats voor gezelligheid, eten terras en vrienden. In het statige oude bankgebouw aan het Willemsplein met een eigentijds en uitnodigend interieur kan je terecht voor Stan&Croissant tot Stan&Steak. Hier je geniet van je eerste kop koffie of je laatste glas wijn. Eten, drinken, muziek en mensen, alles wat je nodig hebt op ieder moment van de dag. 


Stan&Co
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem
Openingstijden
Alle dagen vanaf 10.00 uur

🍴Bij Visje & Vleesje


Bij Visje & Vleesje is een stoere bistro waar je kan genieten van de lekkerste vis- en vleesgerechten. Elke maand is er een wisselend menu. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensproducten en biologisch vlees. 

Bij Vleesje & Visje
Ruiterstraat 6
6811 CP Arnhem
Openingstijden
ma t/m zo 17.00-22.00 uur

🍴Restaurant Benjamin


Restaurant Benjamin ligt verscholen in een steegje in hartje centrum Arnhem, en is gevestigd in een voormalig pakhuis. De industriële elementen zijn dan ook nog goed zichtbaar en zorgen voor een trendy uitstraling en een gezellige no nonsens sfeer. 

Restaurant Benjamin
Wezenstraat 3
6811 CR Arnhem
Openingstijden 
di t/m zo vanaf 17.00 uur

 

🍴Memories of Asia


Memories of Asia is een Aziatisch restaurant in het centrum van Arnhem. De gerechten zijn geïnspireerd op de zuidelijke Chinese provincie Guangdong. Omdat men niet werkt met een vaste menukaart, is Memories of Asia de perfecte plek om je te laten verrassen door een drie-, vier- of vijfgangen diner. De chef stelt op basis van je smaak en voorkeuren een heerlijk diner samen. 


Memories of Asia
Velperplein 16
6811 AH Arnhem
Openingstijden
ma t/m zo 17.00-23.00 uur
di gesloten

 

🍴Holy Five Arnhem | Beef & Lobster Bar


Het interieur van Holy Five Arnhem ademt de sfeer van Long-Island. Alle hoofdgerechten (tournedos, burger, gamba, kreeft of zeetong) worden geserveerd met huisgemaakte frites en verse salade. Aan de bar worden verschillende likeuren, cocktails, wijnen en bieren geschonken.

 

Holy Five Arnhem | Beef & Lobster Bar
Jansplaats 13 A
6811 GB Arnhem
Openingstijden
di t/m zo 17.00-22.00 uur

 

🍴Humphrey's en Rouge Arnhem

 

Humphrey's en Rouge ligt aan het Jansplein, schuin tegenover de 19e eeuwse koepelkerk. Het monumentale pand bevat kleine, gezellige ruimtes waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat. Private dining voor groepen is ook mogelijk. Het restaurant beschikt over een ruim terras met tafels zowel in de zon als in de schaduw.

Humphrey's en Rouge
Mariënburgstraat 1
6811 CS Arnhem
Openingstijden
ma t/m za 17.00 uur
zo  vanaf  16.30 uur

 

🍴Villa Velperweg

Villa Velperweg is een stijlvolle locatie voor de ontvangst van bijvoorbeeld zakelijke relaties. Met een diversiteit aan ruimtes is de locatie een prima plek voor zakelijke bijeenkomsten voor tot wel 700 personen.

 

Villa Velperweg
Velperweg 23
6824 BC Arnhem
Openingstijden
ma t/m vr  11.30-24.00 uur
za t/m zo  16.00-24.00 uur

 

🍴Brasserie De Boerderij

Unieke locatie aan de parkvijver in Park Sonsbeek. De serre, geheel omgeven door de natuur, is een inspirerende ruimte voor een lunch, borrel of diner.

Brasserie De Boerderij
Parkweg 2
6815 DJ Arnhem
Openingstijden
ma t/m vr vanaf 11.00 uur
za             vanaf 17.00 uur