Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in Arnhem.nl - Waar lekker drinken in Arnhem? TOP 10 leukste hotspots


Waar lekker drinken in Arnhem?
Van chille hippie achtige loungebars tot healthy hotspots. Om het je gemakkelijker te maken geven we je een overzicht van onze favo plekjes in Arnhem.

 

 

🍸Barley's Biergarten

Barley's Biergarten heeft een oppervlak van maar liefst 350m2, verdeeld over twee verdiepingen. Buiten is een groot terras waar je ook prima kunt vertoeven. Op de eerste verdieping is de Peacock Bar waar van donderdag tot zaterdag de beste cocktails van Arnhem worden gemaakt. Van klassieke Dry Martini's tot bijzondere hedendaagse cocktails zoals de Basil Smash op basis van Tanqueray Gin en basilicum.

Barley's Biergarten
Pauwstraat 4
6811 GK Arnhem
Openingstijden
ma t/m zo  16.00-01.00 uur
vri en za    16.00-02.00 uur

 

🍸La Cannette

Bij La Cannette word je in een gezellige en informele sfeer met een ijskoud biertje of een heerlijke wijn ontvangen. Het is dé plek voor een feestelijke gelegenheid en kan exclusief afgehuurd worden voor een jubileum, verjaardag, receptie, familiefeest enz.

 

La Cannette
G.A. van Nispenstraat 2
6814 JB Arnhem
Openingstijden
ma t/m vr  15.30-01.00 uur
In de weekenden mogelijkheden voor feesten en partijen

 

🍸Grand Café Aan de Beek

De natuurlijke omgeving met uitzicht op de Sint-Jansbeek en het Sonsbeekpark maakt de locatie speciaal. Met een hippe en eigentijdse inrichting is het grand café voor eenieder toegankelijk.

Grand Café Aan de Beek
Zijpendaalseweg 26-28
Arnhem
Openingstijden
ma t/m vr 10.00-18.00 uur