Uitjes in Arnhem ®
Bedrijfsuitje Arnhem + + + dagje weg Arnhem+++uitjes in Arnhem+++stadswandeling Arnhem+++uit in Arnhem+++dagje uit Arnhem+++kookworkshops Arnhem+++evenementen Arnhem+++workshops Arnhem+++activiteiten Arnhem + + + Personeelsuitje Arnhem+++bedrijfsuitje Arnhem+++vrijgezellenfeest Arnhem+++familiedag Arnhem+++bedrijfsfeest Arnhem+++afdelingsuitje Arnhem+++stadsspel Arnhem+++groepsuitje Arnhem+++teamuitje Arnhem + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Keukenfeestje++Kookworkshop+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Steppen+++Historische fietsen+++Boogschieten+++Veluwe Safari + + + Een groepsuitje in Arnhem? Geen probleem! Kom naar Arnhem voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, koldertocht, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in Arnhem.nl - groepsuitje The Hunt in Arnhem

08 t/m 14 personen   € 43,00 p.p.
15 t/m 19 personen   € 35,00 p.p.
20 t/m 59 personen   € 30,00 p.p.
60 t/m 119 personen € 25,00 p.p.
Vanaf 200 personen  € 20,00 p.p.
exclusief btw en reserveringskosten
 

Beleef de stad eens op een andere manier!
In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal. Altijd goed geweest in spoorzoeken? Zoek dan nu het spoor dat naar Mister Secret leidt. Om hem te vinden ga je eerst op zoek naar twee andere mysterieuze figuren. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie voor het vinden van Mister Secret. Het gezelschap wordt in meerdere teams opgesplitst. Door slim en tactisch samen te werken kun je Mister Secret ontmaskeren.
Elk team krijgt een mobiele telefoon, een kaart van het centrum van de stad en een vragenformulier mee. Op de kaart staan punten ingetekend waar de antwoorden op de vragen zijn te vinden. Deze antwoorden vormen bij elkaar de codes. Een juiste code wordt via whatsapp doorgegeven en daardoor wordt het steeds makkelijker om de grote onbekende te vinden. Welke groep is de beste spoorzoeker en vindt de mysterieuze persoon als eerste?

.Tijdsduur 3:00 uur
.Professionele begeleiding
.Gebruik materialen
.1 drankje p.p. 
.Reserveringskosten 15 euro per boeking

Meer info?
Bel 085 4019764 of mail info@uitjesinarnhem.nl 

Uitje reserveren?
Boek The Hunt nu!