Uitjes in Arnhem ®

Een dagje dierentuin. Boek Expeditie Dierentuin in Arnhem.

 

Groepsuitje Expeditie Dierentuin

 

Een ideaal groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje is Expeditie Dierentuin. Een superleuke speurtocht waarbij de dierentuin het decor vormt. De speurtocht wordt gespeeld in één of meerdere teams.

Wast is Expeditie Dierentuin?
Gewapend met spelmateriaal en plattegrond gaat elk team op pad om cryptische omschrijvingen te ontraadselen. Schroom niet om de hulp van dierentuin medewerkers en/of dierenverzorgers in te roepen, want sommige plekken zitten behoorlijk verstopt.

Hoe werkt Expeditie Dierentuin?
Per e-mail ontvang je van te voren de entreekaarten en het spelmateriaal inclusief een plattegrondje van de dierentuin. Via WhatsApp ontvangt elk team opdrachten. Jullie gaan op zoek naar locaties of kenmerken, maakt ter plekke een selfie als bewijs dat jullie de locatie ook echt gevonden hebben en vervolgens ontvang je de volgende opdracht. Op deze manier kom je op de meest verrassende en leuke plekjes van de dierentuin en sta je wellicht oog in oog met een echte chimpansee.

 

Wat je moet weten over Expeditie Dierentuin

 Aantal deelnemers

Min. 6 personen/max. 6 personen per team -kleinere groepen prijs op aanvraag
 Prijs € 65,50 p.p. incl. btw
 Reserveringskosten 1 x € 19,50 per boeking
 Inclusief Entreeticket dierentuin (skip the line) -bestelde en geleverde tickets kunnen niet meer geretourneerd worden
 Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
 Duur Max. 3 uur (laatst mogelijke starttijd is dagelijks om 14.00 uur)
 Waar Burgers' Zoo Arnhem, DierenPark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark Rhenen, Diergaarde Blijdorp RotterdamMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinarnhem.nl 

Boek dit uitjeHeel erg bedankt voor de leuke dag. Het was tot in de puntjes verzorgd. Tijdens en achteraf veel enthousiaste reacties van mijn collega's ontvangen.
Hartelijk dank voor de organisatie.
Sharita Naprassingh


Leuke dag in de dierentuin gehad. Het was allemaal super. Erg leuke en positieve reacties terug gekregen. De hele dag was een groot succes.
Joep Visser, Arnhem

Beste Uitjes in Holland, we hebben gisteren onze Expeditie Dierentuin in Artis Amsterdam gedaan. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. De instructeur was vriendelijk en wist het spel duidelijk uit te leggen. We zullen dit uitje ook aanbevelen bij andere afdelingen binnen ons bedrijf. Graag tot een volgende keer.
Anouk T.