Uitjes in Arnhem ®

Levend Ganzenbord is een van de goedkope uitjes van Uitjes in Arnhem ®

 

Groepsuitje Levend Ganzenbord

 

 

Een leuk en goedkoop uitje is het oer-Hollandse Levend Ganzenbord. Een uitje dat zeer geschikt is als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje.

Wat is Levend Ganzenbord?
Levend Ganzenbord is een speurtocht door het centrum van Arnhem, waarin je met verschillende teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein aantal personen dan kan je het Levend Ganzenbord ook met één team spelen.

 

Hoe werkt Levend Ganzenbord?
Hou jij ook zo van gezellige bordspelletjes? Of ben je meer een buitenpersoon? Levend Ganzenbord biedt voor elk wat wils!
Jullie trekken er op uit in het centrum van de stad. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denkopdracht moeten uitvoeren, soms een doe opdracht. Door de denkopdrachten uit te voeren verzamel je letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. Tijdens dit spel wordt elk team via WhatsApp berichten door een instructeur begeleid.

De speurtocht Levend Ganzenbord is een goedkoop uitje met een snufje cultuur waarbij puzzelen naar de oplossing leidt.
Tijdens Levend Ganzenbord kun je makkelijk een pauze inlassen tussen de speelronden.


Wat je moet weten over Levend Ganzenbord

Aantal deelnemers Max. 6 personen per team
Prijs € 99,50 per team incl. btw
Reserveringskosten Bij 1 team € 17,50 - Bij 2 of meer teams € 19,50 
Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
Duur Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
Waar Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Utrecht, Venlo, Zaandam, Zutphen, Zwolle

 

Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinarnhem.nl  


Boek dit uitje


Ook leuk om te doen

Groepsuitje mollenstreek Mollenstreek
   

 

 

Genoten van het Levend Ganzenbord spel. Ook de kleintjes vonden het helemaal leuk. Gezellige familie dag in Deventer gehad. Dank!
Tinie Groothuis


Er leuk spel. Het duurde niet te lang en niet te kort en we konden onderweg ook nog even pauzeren. Leuke enthousiaste begeleiding aan de telefoon. 
G.H. Everts, Dordrecht